Allt om sociala medier

Sociala medier har under de senaste årtiondena nästintill präglat ungdomarnas liv och förflyttat delar av det sociala livet till applikationer och webbplatser. Är du ett fan av olika sociala medier och vill läsa mer om dessa och ta del av tips och råd? Här samlar vi allt om sociala medier.

När kom sociala medier?

De olika sociala medierna växte fram i och med födseln av internet. Någon gång runt mitten av 1990-talet bildades forum och communities för att hålla kontakten online. Dessa utvecklades sedermera i program för direktkontakt på nätet. Så småningom blåste även bloggarna upp samtidigt som de ”dåtida” sociala medierna utvecklades mer åt att dela bilder, videos och musik med varandra. Detta har i slutändan lett till alla de populära sociala medier vi använder oss utav idag.

Arkiv – Sociala Medier

Är du intresserad av att läsa och lära dig mer om sociala medier? Bläddra i vårt arkiv för att ta del av spännande läsning om sociala medier.

Sociala medier har först och främst tekniken och sedan även webben att tacka för dess framväxt. Utan dessa hade det inte funnits några sociala medier. Vill du läsa mer om teknik och internetrelaterade-ämnen? Klicka dig vidare in på vår teknikblogg eller webblogg: