För något år sedan hade jag en bloggserie rullande här bloggen, där jag varje fredag tipsade om något roligt jag stött på under veckan. Av någon anledning slutade jag sedan med detta men idag tänkte jag passa på att tillfälligt ta upp traditionen med fredagskul.

Till att börja med måste du förstås läsa mer om Shitter – veckans stora snackis på Twitter – som kort sagt går ut på att samla ditt Twitter-flöde på toapapper. Vad du väljer att göra med pappret är förstås upp till dig, men vill du inte spara det kan det förstås också duga bra till att… ja du förstår. Toapapper, liksom.

shitter

Tipscred går till Feber, och vill du läsa mer om Shitter och kanske också beställa några rullar (fyra rullar för 35 dollar, exklusive skatt och frakt!) bör du surfa vidare till Getshitter.com.

Det andra surftipset jag hade att bjuda på är en artikel från Buzzfeed, nämligen den föga blygsamt namngivna bloggposten 32 Pictures You Need To See Before You Die. Artikeln har visserligen något år på nacken, men jag hittade den först i förrgår via Existenz.se.

Även om vissa av bilderna är väldigt flamsiga, eller kanske just tack vare det, skrattade jag gott åt många av de fotografier Buzzfeed-folket letat reda på. Mestadels består artikeln av härliga djurbilder som borde kunna få även den mest buttre att dra på smilbanden. Så surfa till Buzzfeed och spana in bilderna nu direkt!