the_pirate_bay_logoDå har det återigen blivit måndag, och därmed också dags för min andra del i min nya bloggserie Veckans måndagslänkar! Den här veckan har webben bjudit på ett gäng riktigt intressanta bloggposter som ni inte får missa.

Mycket mer finns egentligen inte att säga, och jag låter därför länkarna ta över här nedanför. Håll till godo!

 1. Allt om Pinterest [+Pinterest-appar & invites]
  Bilder och videor är som bekant väldigt populärt numera i och med Instagram, Viddy och Pinterest. Kände du inte igen den sistnämnda ska du kika på Scary Marys genomgång!
 2. Apple´s new iPhone to feature 4-inch display, start production in June: Report
  Rykten om vad Apple planerar är något vi gillar, eller hur? Veckans hetaste rykte handlar om att nästa iPhone kommer få en 4-tum stor display. Tveksamt säger jag, men TNW har i vilket fall gått igenom ryktet här.
 3. Mark Zuckerberg gifter sig
  Jajjemensan, igår blev det officiellt känt att Facebook-grundaren Mark Zuckerberg har gift sig. I skrivande stund har händelsen fått mer än 983 000 likes på fejjan. Bra jobbat!
 4. Piratebay stängdes ner efter nätattack
  Allas vår favorit bland fildelningssajterna sänktes några timmar i onsdags, vilket väl är ett bevis på att ingen sajt sitter säkert idag. Lite skumt är att sajten tycks ligga nere när detta skrivs också.
 5. Top 10 Pervasive Tech Myths That Are Only Wasting Your Time
  Väldigt läsvärt inlägg från Lifehacker. En klar favorit från den gångna veckan.
 6. “Prometheus” har landat… i Paris tunnelbana!
  Ett både smart och förmodligen väldigt effektivt marknadsföringsknep för storfilmen Prometheus, som för övrigt ser sjukt lovande ut.

Det var veckans måndagslänkar det! Fler länkar kommer nästa måndag, så stay tuned!