Som det Spotify-fan jag är kan jag naturligtvis inte låta bli att tipsa om den stora nyhet inom området, nämligen att en första bild på Spotify för iPad verkar ha läckt ut från företaget.

Det var en svensk IT-konsult som tidigare i veckan plötsligt fick för sig att posta en bild på fotonätverket Instagram, med kommentaren “It’s getting closer! #spotify”. Som väntat var detta inget som Spotify själva uppmuntrade och att bilden snabbt togs bort igen var ingen överraskning.

Hur som helst hann uppenbarligen flera Instagrammare spara ner bilden eftersom den under gårdagen och framförallt idag visats upp på flera stora IT-sajter. Bland annat TkJ och IDG har skrivit om det. Här nedanför är det som alltså mest troligt är utseendet på en kommande Spotify-app för iPad!

Spotify_ipad

Som ni ser har man (klokt nog) valt idén med överlappande fönster, vilket exempelvis och Twitter-appen använder sig av. Detta är enligt mig ett väldigt bra sätt att få plats med mycket info samtidigt på skärmen, vilket Spotify mår bra av.

Spännande nog ryktas det om att appen officiellt ska presenteras och släppas idag, den 18:e april. Vi får se hur det blir med den saken.

Orkar du inte vänta kan du alltid kika närmare på tredjepartsapplikationen Spotable.